Toyota Engelli Araç Fiyatları 2024-ÖTV’siz Toyota Fiyatları

Toyota engelli araç fiyatları 2024,Toyota özürlü araç fiyatları, ÖTV’siz Toyota fiyatları, ÖTV indirimli Toyota fiyatları vb.. merak edilen soruların cevapları için aliskanlik.com

Türkiye’de %90 ve üzerinde raporu olan vatandaşlarımızın engelli raporları ile ÖTV indirimi ödemeden araç alma şansları bulunmaktadır. Bu durum karşısında da merak ettiğiniz Toyota Engelli Araç Fiyatları 2024 fiyatları hakkında siz değerli okurlarımıza buradan bilgiler sunmak istiyoruz. ÖTV düzenlemesi üzerinde yapılan çalışmalardan sonra engeli bulunan vatandaşlarımızın ÖTV tutarı ödemeden araç sahibi olabilmeleri beraberinde merak edilen birçok sorunun ortaya çıkmasına neden olmaktadır.

Toyota Engelli Araç Fiyatları 2024

Engelli Toyota Corolla Fiyatı

Eğer sizlerde engelli indirimi ile bir Toyota sahibi olmak isterseniz belirttiğimiz modeli almak için ödemeniz gereken tutarın 216 Bin TL ile 267 Bin TL arasında olduğunu belirtelim. Bunların bayi satış fiyatı olduğunu ve engelli indirimi ile bu aracı almak için % 40 oranında indirim ile alacağınızı da belirtelim.

Engelli Toyota C-HR Hybrid Fiyatı

Toyota firmasının son yıllarda üretimini yaptığı ve son derece çok sattığı otomobillerin başında gelen C-HR Hybrid modeli de engelli vatandaşlarımızın tercih ettiği otomobillerin başında gelmektedir. 233 Bin TL ile 287 Bin TL arasında değişen fiyatları bulunan bu araçta % 40 indirim ile ÖTV’siz bir şekilde sizlerin olabilir.

Engelli Toyota Yaris Hybrid Fiyatı

Toyota firmasının alt segment araçları arasında yer alan Yaris modeli de tercih edilen araçlar arasında yer almaktadır. Özellikle de aracın küçük olması en çok tercih edilen araçlar arasında olduğunu bizlere göstermektedir. İki farklı versiyonu bulunan bu aracın en düşük satış fiyatının 177 Bin TL en yüksek ise 204 Bin TL arasında değişen fiyatları bulunmaktadır. Bu yüzden de bu aracı almak istediğiniz zaman sizlerde %40 indirim ile bu aracın sahibi olabilirsiniz.

Bu belirttiğimiz fiyatları Ocak 2022 Toyota özürlü araç fiyatlarına ve ÖTV indirimli Toyota fiyatları ait olduğunu ve fiyatların değişkenlik göstereceğini de siz değerli okurlarımıza açıklamak istiyoruz.

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu