Pırlanta İle İlgili Sözler-Pırlanta Sözleri

Pırlanta ile ilgili sözler, pırlanta sözleri, pırlanta gibi sözler, pırlanta gibisin sözleri, değerli taş sözleri gibi en güzel sözler için aliskanlik.com
Pırlanta İle İlgili Sözler
Pırlanta ile ilgili sözler söyleyerek sevdiklerinize hem değer verdiğinizi gösterebilir hem de pırlanta gibisin sözleri ile onlara iltifat edebilirsiniz.
Asıl pırlanta insanın bir sürü para verip alıp da parmağına taktığı değil, asıl insanlığını gösterip kendi sevgisini yaşatarak taşıdığı vicdanıdır.
Bir kadın, eğer parmağına her baktığında güzel bir pırlanta görmek istiyor ise zengin bir erkek bulmayı değil; kendine güzel bir iş bulup iyi bir hayatı seçerek kendine bir pırlanta almalıdır.
Hoş ve sade bir pırlanta belki güzelliğe güzellik katabilecek kadar yakışırken, bunun fazlası güzelliği ya da zenginliği değil de sadece çirkinliği ve görgüsüzlüğü gösterir.
Pırlantalar sadece bir aksesuar değildir yani pırlanta denilen şey sadece bir takı değildir. İnsanı seven, insan olduğu için değer veren birinin taşıdığı kalp de bir pırlantadır.
Pırlanta aslında sadece bir eşya ya da bir takı değildir. Yerine göre bir insanın kendi için emek verdiği her konu da birer pırlanta olabilir.
Değerli taş denilen şey sadece dünya üzerinde çok nadir bulunan ve çok yüksek rakamlara satılan şey demek değildir. Bazen sevdiğin sokakta bulduğu bir taşı eline alır ve sırf sana ulaştırmak adına cebinde gezdirir. O zaman o sıradan taş bile sırf sevdiğinin eli değdiği için birdenbire pırlanta olur. Pırlanta ile ilgili sözler sizlerle;
Pırlanta, her kadının hayali ya da kadınların sırf onun uğruna zengin erkek aradığı bir şey değildir. Evet pırlanta vardır, kadınlar hoşlanır ama canları çok isterse kendi kendilerine de pırlanta alırlar.
Pırlanta Sözleri
Pırlanta sözleri ile sevdiklerinize değer verebilirsiniz. Pırlanta gibi sözler sizlerle;
Pırlantalar hoş ve pahalı mücevheratlardır hatta oldukça nadir bulunur ve de pek çok kıymetli taşlardır.
Bir insanın yaşadığı zorluklar sonucunda nasıl ki kişiliği gelişiyor ve kendi kendini var ediyorsa, tıpkı diğer tüm değerli taşlar da onca yontulmadan ve işlemden sonra son hali olan mükemmelliği bulur.
İnsan eğer kendi kalitesini kendi belirler ve verdiği emeklerin sonucunda istediği başarıya ulaşır ise bir kıymetli taş kadar önemli olur.
İnsan kendi değerini belirler isterse sıradan yolda duran bir taş olur, herkesin üstüne basıp geçer ve gider ama isterse çok kıymetli bir taş olur ki pırlanta gibi, o zaman herkes kapış kapış almak için mücadele eder.
Herkesin kalbi bir pırlanta gibi olmalıdır çünkü pırlanta hem kendi ışığını kendi üretir ve parlar hem de kendi ışığı ile beraber diğer tüm çevresinde olanları da aydınlatır.
Büyük bir yanılgıdır ki, insanlar sevdiklerini ve sevildiklerini sadece pahalı hediyeler ve pahalı taşlar ile ölçüyor. Halbuki sevgi, tüm bu lüks hediyelerden çok daha fazlası ve bu hediyelerden de çok daha güzelidir.
Bir insanın size olan sevgisi, aldığınız lüks hediyeler ve parmağına her seferinde taktığınız o tektaşlar ya da pırlantalar değildir. Bir insan sevdiği insana vakit ayırıyorsa, onun için çaba gösteriyor ve emek harcıyor ise o gerçek bir sevgidir.
Pırlantalar aslında insanın gerçek sevgisi ya da gerçek hisleri değil aslında ufak bir gösteriş ya da kalbin ta derinlerinden kopan bir hediyedir.
İnsanın taktığı ve büyük miktarlarda paralar verdiği pırlantaları parmağınızda taşıyacağınıza kalbinizde ve aklınızda bir pırlanta taşıyın.
İnsanın kalbinde taşıdığı iyiliği ve kafasında taşıdığı bir mücevherattan daha kıymetli olan aklı ile bir ömür geçirmesi diğer tüm pırlantalardan çok daha kıymetli ve de çok daha mühimdir.
Pırlantaların iyisi ya da kötüsü olmaz çünkü bir pırlanta, yere de düşse ya da tozlansa bile değerinden bir şey kaybetmez ve çabucak ufak müdahaleler ile eski haline geri döner.