Oyunlu PSN Hesapları 2024

Oyunlu PSN Hesapları 2024

Oyunlu PSN hesapları 2024, diğer adıyla Play Station Network. Japon teknoloji devi Sony’nin dünya çapında en çok tercih edilen oyun konsolu Play station’un internete bağlı şekilde oluşturulan hesapları. PSN hesapları genelde parayla satılan hesaplar. Yaklaşık 150-200 oyunlu PSN hesapları 800 liradan 1000 liraya kadar fiyatlara alıcı bulabiliyor. Peki, bedava PSN hesabı almak varken bu kadar para ödemek akıl karı mı? Bizce değil.

Bazı PSN hesapları boş çıkabiliyor. Bu durumda boş bir hesabı kullanmanın hiçbir anlamı yok. Size sunacağımız hesaplar oyunlu PSN hesapları 2024, hem de tamamen ücretsiz. Hem doyasıya Play Station keyfi yaşayacaksınız hem de bu keyfe bedavaya ulaşacaksınız. Tıpkı tüm oyun tutkunlarının istediği gibi.

Özellikle içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde evlere tıkılı kalmak zorunda olan gençler oyunlara daha çok vakit ayırır oldu. Bu yüzden bedava oyunlu PSN hesapları aramaları yüzde yüzden daha fazla artış gösterdi. Oyuncular bu hesaplara en azından ulaşabilmek için birbirleriyle yarışıyor. Fakat biz oyunlu PSN hesaplarını sizlere tamamen ücretsiz ve hiçbir beklentimiz olmadan sunuyoruz.

Bedava Origin Hesapları 2024 için tıklayınız.

Her ne kadar Sony Play Station yeni sürümler piyasaya çıkartsa ve modellerini bir üst seviyeye çıkartsa da bedava oyunlu PSN hesapları uzun süre daha güncelliklerini koruyacaktır. Yani size sunduğumuz bedava PSN hesapları konusunda güncellik adına herhangi bir olumsuz düşünceye kapılmanıza gerek yok.

Bedava PSN Hesapları

Tabii oyunlu PSN hesaplarımız için elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Sayfamızdaki PSN hesapları her ne kadar güncel olsa da ilk kapanın elinde kalacak türden hesaplar. Tamamı da PSN Plus hesapları. Yani çeşitli ekstra özellikler de mevcut. Ücretsiz PSN hesapları içerisinde yer alan oyunlar da Play Station tutkunlarının en fazla tercih ettiği oyunlar arasında yer alıyor. Yani, oyun sıkıntısı da çekmiyorsunuz.

Sizlere verdiğimiz kullanıcı adları ve şifreleri ilk girenler olursanız oyunlu PSN hesaplarına anında sahip olmanız mümkün. Daha sonra hesapları dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Şansınız varsa birden fazla oyunlu PSN hesabına da sahip olabilirsiniz. Kullanıcı adı ve şifreleri girin yeter.

Bedava Steam Cüzdan Kodları 2024 için tıklayınız.

İşte sizin için oyunlu bedava PSN hesapları:

Kullanıcı adı: yolandamaverick22@yandex.com

Şifre: yollacepruski12


Kullanıcı adı: vip_marley_attack@gmail.com

Şifre: am004565.


Kullanıcı adı: zororrorono195@yandex.com

Şifre: za21009uy


Kullanıcı adı: namichwannop.44@gmail.com

Şifre: coincidence_45


Kullanıcı adı: mirikothe-usagi@yandex.com

Şifre: bnhamiri00

Sony playstation nedir?

Sony PlayStation, Oyunlu PSN Hesapları 2024 Sony Interactive Entertainment tarafından üretilen ve satılan bir video oyun konsoludur. PlayStation, 1994 yılında ilk kez piyasaya sürüldü ve dünya çapında milyarlarca adet satıldı. PlayStation 4 ve PlayStation 5 gibi sonraki nesilleri de mevcuttur. Bu konsollar, oyunların yanı sıra filmler, müzik ve diğer içerikleri de oynatılabilir.

PlayStation, Sony Interactive Entertainment tarafından oluşturulan ve geliştirilen bir video oyun konsolu markasıdır. Oyunlu PSN Hesapları 2024 İlk PlayStation konsolu 1994 yılında piyasaya sürüldü ve o zamandan beri PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4 ve PlayStation 5 dahil olmak üzere çeşitli sürümler piyasaya sürüldü. PlayStation konsolları, yüksek kaliteli grafikleri, sürükleyici oynanışları ve geniş çeşitli oyunlar mevcuttur. PlayStation 5, Sony’nin en yeni ve en yeni konsoludur. Kasım 2020’de yayınlandı.

19 Yorum

  1. Nfs heat olan veya güzel oyunlar olan herhangi bir hesap verir misiniz lütfen uzun zamandır oyun alamıyorum şimdiden çok teşekkürler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu